6 januari 2023

Eerste indoormarathon Exloo in februari

4 januari lieten we al weten dat het Hippisch Centrum Exloo zich opmaakt voor een aantal grote outdoor wedstrijden in 2023. Niet alleen tijdens het outdoorseizoen, maar ook tijdens het indoorseizoen zijn de menners meer dan welkom in het Hippisch Centrum Exloo.

Op zaterdag 11 februari wordt er in de indooraccommodatie voor het eerst een minimarathon georganiseerd. Daardoor is er voor Mendistrict Noord een mooie wedstrijd bijgekomen op de kalender. Natuurlijk zijn menners uit de andere delen van het land ook van harte welkom om deel te nemen.

In de grote indoorpiste van 63 bij 30 meter wordt een minimarathon gebouwd. Aan de andere kant van de kantine wordt binnen losgereden.

Alle deelnemers rijden in de voorrondes twee manches. De beste 25% selecteert zich voor de finale, die ’s avonds verreden wordt. De wedstrijd is open voor enkelspan pony’s, tweespan pony’s, tandem pony’s, vierspan pony’s, enkelspan paarden, tweespan paarden, tandem paarden, vierspan paarden en een jeugdrubriek.

Heb je zaterdag 11 februari nog niets op de planning staan? Kom dan naar Hippisch Centrum Exloo als deelnemer, supporter, belangstellende of gewoon voor een gezellig dag paardensport!