2 oktober 2024

Minimarathon in plaats van Menspektakel in Ouddorp

Vanwege het tegen vallende aantal inschrijvingen werd het Menspektakel in Ouddorp afgelopen weekend gehouden onder de naam 'minimarathon Ouddorp'. De terreinen van PSC de Dijkgraaf hadden de dag ervoor nogal wat regen te verduren gehad. Het was daardoor even spannend wat de weergoden zouden doen maar uiteindelijk kon de wedstrijd doorgaan zoals gepland. Wel zat de modder na de brug- en waterhindernis bij veel deelnemers tot achter de oren!

Ruben Ouwendijk (zie foto) heeft gewonnen bij de rubriek enkelspan paard. Antoinette Vermast won met haar enkelspan trekpaard en Maaike Hannewijk won bij de enkelspan pony’s. Piet van der Burg reed naar de overwinning bij tweespan paarden. Vierspanmenner Edwin van der Graaf reed ook mee op zijn thuislocatie. Hij won voor Bruno Taveniers, die vanuit België naar Ouddorp was afgereisd met zijn vierspan. 

Naast de menwedstrijd was er tijdens de minimarathon ook een kinderprogramma met activiteiten als boogschieten te paard, een kofferbaksale, een tombola en een afsluitende barbecue. Op naar de volgende editie volgend jaar! 

Klik hier voor de resultaten


Ruben Ouwendijk

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.